fredag 13. juli 2012

Egeninnsats;-)

Nå tør jeg brife litt mer med egeninnsatsen, for den jobben Tor Einar har gjort på vaskerommet fortjener både ros og omtale:-)

Etter å ha skrudd sammen alle skapene, har han montert de opp på veggen, og dessuten spesialtilpasset et IKEA-skap til å ta imot skittentøys-sjakten:-)

Her er skapene montert opp på veggen. Benkeplaten kom omsider og med de rette målene.  
Det gjenstår ennå å skjære ut hullet til utslagsvasken, men det gjør vi på mandag når byggmannen kan hjelpe oss litt;-) 
Men her er hjørnet på benkeplaten også kommet opp, og trenger nå kun å støttes opp mot dekksiden vi skal ha ved siden av vaskemaskin og tørketrommel.  
Benkeplaten var akkurat så stilig som den var på produktbilde til Benkeplatepesialisten, og har litt sånn lys betong-look.

Her er skittentøyssjakten under konstruksjon.
Vaskerommet ble lagt rett under badet i 2. etg. slik at vi kunne få skittentøyssjakt, og det er derfor en åpning mellom rommene stor nok til denne 10 tommer store slangen vi har kjøpt hos
TESS -slanger for alle formål:-) 
IKEA-skapene trengte selvsagt en liten justering for å tilpasses systemet vårt, men det var ingen sak for en handy mann med stikksag;-) Så nå kan skittentøyet komme susende ned i en oppsamlingskurv, for så å fordeles i rett kurv ved tid og anledning;-)

Etter enda litt mer skruing, 
er også dørene på plass,
 og du verden for et flott skittentøysystem vi (les: jeg!) har fått;-)

Ellers i uken har det vært rørlegger og montert dusjer og blandebatteri, byggmannen har satt opp rekkverkene ute på forsiden,
(nå skal vi snart i gang med å male både alle umalte detaljer og 2. strøket på huset),
og kjøkkenmontøren har vært og gjort ferdig kjøkkenet. Det mangler litt lister og noen plater på veggene på kjøkkenet, men det kommer opp på mandag. Da skal jeg vise litt flere bilder herfra, men her er noen for vise alt som virker, hehe:
Koketoppen er montert og tatt i bruk:-)
 Det er en "sonefri" induksjonstopp, med kapasitet på hele 6 gryter samtidig, ev. 3 stekepanner når Tor Einar steker pannekaker;-)

Vannet er koblet til, og det er mulig å skylle tallerker ol, før de plasseres i oppvaskmaskinen som også er koblet til (av rørlegger!) og klar til bruk:-)

Fryseskapet på teknisk rom er koblet til
og produserer villig vekk isbiter:-)

Stor grad av egeninnsats var det også å spore hos min kreative datter som var med i dag, og som så potensialet i en "grushaug" og laget seg en crossbane:


Banen kunne både sykles,
og løpes,
 som hun her så energisk demonstrerer:-)






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar