lørdag 31. mars 2012

Valgets kvaler (i hvertfall for noen av oss...)


Nok en lørdag hvor vi har trålet rundt på jakt etter innredning til huset, og det er såå kjekt:-) Men noen ganger er valgmulighetene så mange at det nesten er litt.... vanskelig! Som i dag med valg av tapeter. Det er jo så uendelig mange å velge i at man nesten gir opp før man begynner... Men bare nesten;-) Vi kom da hjem med endel kataloger vi får låne til mandag:-)
 

Vi hadde allerede sett litt på nettsidene til de forskjellige produsentene, så nå i første omgang lånte vi med hjem de vi hadde plukket ut som favoritter:


De to øverste er blå og de to nederste beige. Tor Einar har mest lyst på den blå oppe til høyre, og jeg har mest lyst på den beige nede til venste (så mønsteret er vi hvertfall enige i:-)) Kom gjerne med innspill og synspunkter på valg av tapet her:-) NB! Tapetet skal være i spisestuen!

Barnerommene skal få èn vegg med tapet, og de andre malt i en en farve som passer til tapetet. Tuva har lyst på et fargerikt grafittimønstret som vi har funnet på en nettbutikk, men har ikke bestemt seg hundre prosent enda!

Einar derimot, lider ikke av valgets kvaler, selv om det er minst like mange stilige barnetapeter å velge mellom:
Og de som kjenner ham vet nok akkurat hvilket han har bestemt seg for...
"Ay ay Captain, saken er klar, du er den eneste sjefen jeg har":
Denne kommer til å pryde gutterommet:-)

Amund er ennå for ung til å ha gjort seg opp en mening om saken, så vi får krysse fingrene for at han blir like hekta på Kaptein Sabeltann som sin eldre bror (men det er vel i grunnen en forutbestemt skjebne for unge gutter?!) ;-)

Gleder oss veldig veldig til å dra inn og se på huset i morgen:-)




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar