onsdag 21. mars 2012

En "kledelig" overraskelse;-)


Her kommer overraskelsen jeg lovet i går:

Byggmennene har begynt på kledningen, og det blir så fint:-) Det blir liggende kledning på nederste del av huset, og stående over magebeltet.

Og vinduene blir pent rammet inn av fine lister:-)

Og apropos vinduer; vi fikk enda en overraskelse da vi var på Talgje i går (les lenger nede om grunnen til Talgjeturen midt i uken:-)):
Nesten alle vinduene var satt inn:-)

Og det ble så lyst og fint inne i huset (selv på en gråværsdag!)

Einar i gang med litt snekkerarbeid:-) Han var veldig fascinert over det rørleggeren drev på med og følgte ham hakk i hæl der han hadde mulighet;-)

Her er vinduet på badet i 1. etg. Det skulle egentlig vært sånn med innsynsskjerming, men det kom som et vanlig vindu! Nesten som om noen leser tankene mine, for jeg har nemlig sett meg ut et stilig vindusfolie som hadde passet så bra her inne;-)

Tuvas rom med vinduer, 
og vårt soverom med vinduer. Liker veldig godt de skråstilte vinduene:-)

Grunnen til at vi dro til Talgje på en helt vanlig tirsdag, midt i arbeidstiden, var at vi hadde fått en kjempekoselig invitasjon fra Talgje barnehage (der begge guttene har fått plass fra høsten av) til å komme på besøk og se hvordan de har det der og bli litt bedre kjent med de som allerede går der. Det var kjempehyggelig:-) Vi kom (som alltid dessverre) litt for sent, men fikk likevel med oss det meste av en kjempekjekk samlingsstund med sanger og eventyr, ledet av en kjempeflink ped.leder:-) Fikk veldig godt inntrykk av både barnehagen og de som jobber der:-) Har også lest endel på hjemmesiden deres og funnet ut at de har masse flotte aktiviteter og turer:-)

Vi fikk servert deilige lapper, og truffet mange hyggelige fremtidige naboer:-) Både de som allerede bor der nå, og noen av naboene som bygger på feltet. Vi koste oss så masse at vi helt glemte tiden, og kom dessverre for sent (igjen...) til møte med elektrikeren på tomta. Heldigvis ventet han enda på oss da vi kom heseblesende en halv time for sent. (Vi beklager så mye, Birger Bø, og lover at det ikke skal genta seg!) Vi rakk likevel å gå gjennom planen for de rommene vi ikke rakk på onsdag. Det er mange kontaktpunkter som kreves, og de må plasseres strategisk (bl. a. med tanke på julebelysningen;-)).

Til slutt enda et utsiktsbilde av fjorden, denne gangen et gråværsbilde:
Er det ikke (nesten) like vakkert?! ;-)



6 kommentarer:

  1. Hei og takk for sist:) Fin kledning på huset, jeg liker huset deres virkelig godt. Vi så selv lenge på en slik type hus, men ønsket oss balkong fra 2. etj. så da falt det på det med to fulle etasjer.

    SvarSlett
    Svar
    1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

      Slett
    2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

      Slett
    3. (Ble så mange feil i de forrige svarene at jeg måtte slette dem, finner ikke ut hvordan jeg kan redigere kommentarer?! Så jeg prøver på ny:-))

      Hei og takk for sist:-) Veldig hyggelig å treffe deg:-) Og morsomt å se at huset deres har blitt reist på null komma null:-) Det er et virkelig flott hus:-) Gleder meg til å følge bloggen din angående husbyggingen:-) Og det var veldig kjekt å lese den andre bloggen din også, med alle de fine klærne du syr:-) Vil veldig gjerne handle gutteklær hos deg!

      Brenda

      Slett
  2. Etterhvert som denne reisen til drømmehuset nærmer seg mål,blir det klarere for hvert stopp at dette er en DAME.Tankene går til Den hvite dame og Fruen fra havet.Utenpå er hun vakker,høyreist,velkledd og stolt-inni råder full harmoni og balanse!Skulle det dukke opp tegn til uro,klarer hun ved hjelp av sin skjønnhet og feminine kløkt å få sine maskuline assistenter til å feie alt kaos unna og holde sin sti ren!Dere er jo snart fullt etablert med nettverk og venner for alle -- og farmorhjertet fryder seg !God tur videre og takk for at vi får være med!

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja vakker som en dame er huset, men spørs om Tor Einar er enig i at det blir et "jentenavn";-) Siste alternativet han gikk med på var "Fjordlyst", men det er ennå ikke ferdigdebattert;-)))

      Slett