søndag 25. mars 2012

En vannvittig fremgang;-) (Hehe, lover å snart gi meg med disse tørrvittige overskriftene...)

Denne helgen dro vi til Talgje på lørdagen, for vi hadde møte med fliseleggeren der ute. Han og kona var veldig hyggelige, og de hadde god kunnskap om det de holdt på med (har til og med lagt de historiske flisene tidligere!), og de kom med flere gode råd og innspill (og fine komplimenter til planløsningen vår, tusen takk for det:-)).

Når vi kom inn i huset møtte dette synet oss:-) 
Vannrør, samlet her i teknisk rom der varmtvannsberederen skal stå, og lagt ut til de rom som trenger det. Det er så kjekt å se hvor mye som skjer her ute på bare en uke:-)

Her kommer vasken på badet i 1. etg. Vi har hatt store vansker med å finne baderomsmøbler vi liker, og er ennå ikke i mål med badet i 2. etg (se lenger nede i innlegget), men tror vi endelig har funnet et sett vi liker til 1.etg, nemlig dette: 
Det er fra Hafa og heter Hampton. Dessverre er det ingen i distriktet som har dette utstillt, så vi har ikke fått sett det på ordentlig ennå! Det er litt dumt, for det kommer i både hvitt og antrasittgrått, og vi kunne tenkt oss det siste hvis det ikke er helt svart! Dessuten sliter vi litt med valg av blandebatteri, synes disse to er like fine! Viser bilde av dem her, så kom gjerne med innspill:-) 

Så var det badet i 2. etg: 
Her er dokassen,
og her er dusjnisjen, med dobbel dusj! Veldig praktisk når man er en familie på fem:-) 
Her kommer servantskapet, også her dobbel variant! Når det gjelder møblementet på dette badet, har vi ikke funnet helt det vi så for oss, og har derfor prøvd å tegne det selv. Kommer med eget innlegg om dette i løpet av noen dager:-) PS! Har i løpet av dagen i dag gjordt helomvending i valg av fliser på badet her oppe! Heldigvis er ikke bestillingen iverksatt enda;-) (Les mer om dette i det kommende baderomsinnlegget:)

Elektrikeren føyer seg inn i rekken av effektive håndverkere på dette huset, og det vi snakket om for bare noen dager siden, er nå i gang med å monteres:-)
El-bokser til brytere og sånn..;-) 
Mange stikkontakter er kjekt å ha, og ikke minst påkrevd;-) 
Og her er spotkassen i taket på badet kommet på plass:-)

Kledningsarbeidet fortsetter også i rasende tempo, og snart er nedre del av huset ferdig (opp til magebeltet):
Tor Einar konstaterer fornøyd at dette blir bra:-) 
Her er inngangspartiet, som ble mye større enn jeg hadde forestilt meg:-) Hjernen startet umiddelbart planlegging av utnyttelse av den ekstra plassen;-)

Vi venter ennå på balkongdøra oppe, men selv fra det lille vinduet på siden er utsikten upåklagelig:


Ellers var begge barna våkne under besøket denne gangen, og fulle av utforskertrang:-)
Einar på makronivå... 
og Amund på micronivå;-)

















1 kommentar:

  1. Hei! Dette går så fort at noen og enhver mister pusten.......
    Hadde vi ikke vært så langt borte, hadde det nok stått to "storøyde" og sett på kruet på Talgje , rett som det var.....
    Gleder oss med dere .

    SvarSlett