mandag 27. februar 2012

Soler seg i glansen:-)


Da var vi tilbake fra vinterferie på Sørlandet, og gledet oss ekstra mye til å dra til Talgje siden det var hele 14 dager siden sist! Søndagens utflukt var veldig kjekk, og det fine været gjorde det også ekstra flott, se bare hvor fint huset soler seg i glansen:


Vi gleder oss veldig til å bo i dette flotte huset på denne herlige øya:-)

Innvendig har det skjedd mye siden sist:-)
Det har kommet på plass en del rør!


Gutta har stått på siden sist og nesten all isolasjon er på plass:

Her blir det godt og varmt:-)

Her er Gard Maskin i gang med å planere deler av tomta. Gard Maskin har ikke fått den ære og omtale som de fortjener i denne bloggen. Så da får de det nå:-) 
For det første er det den hyggelige familien Gard som har æren for at hele utbyggingen av feltet er mulig, da det er de som eier jorda her, men heldigvis kom på den gode ideen og skille ut deler av området og selge det som tomter:-) Bra er det også at de havnet på avgjørelsen om å ikke ha byggeklausel på tomtene:-) 
 For det andre er det Gard Maskin som står for grunnarbeidet på tomtene, utbygging av tomteområdet med lekeplasser, veger og belysning og utbyggingen av den flotte båthavna:-)  
Som om ikke det var nok inviterte Gard Maskin alle tomtekjøperne til eget arrangement på Talgjedagen 5. november i fjor, og til et felles arrangement med de som bor på øya om kvelden. De stillte med god underholdning og deilige kaker. Det var kjempegøy:-) Vi fikk en fin innføring i historien på øya og om selve tomteprosjektet, i tillegg til å få treffe og bli kjent med fremtidige naboer:-) Og "Talgjebuen" tok imot oss med "åpne armer" og fikk oss til å føle oss veldig velkomne:-)

Her ser vi den lille haugen (eller "kollen" som vi kaller den) ved siden av huset, der vi skal kose oss med lek og pickniker:-) Og når Tor Einar har lest gjennom "Lær å snekre" blir det kanskje en trehytte også;-)

Ellers går det raskt fremover nede i båthavna, og det blir så bra:-)

Se så koselig det er der nede, med de fine hvite sjøhusene:-)

Om ikke lenge er det vi som cruiser over sjøen på deilige solskinnsdager som denne:-)




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar