tirsdag 14. februar 2012

"Villa  .............." :-) Forslag?



Se så flott huset vårt blir:-)

Nå som det smått om senn går opp for oss at vi bygger hus (juhuu), har vi også funnet ut at vi vil ha et navn på det fine huset vårt:-) Men vi finner ikke helt ut hva det skal være...


Vi har vært innom Turistheimen, for å spille på medlemskapet i Den norske Turistforening som på finurlig vis førte oss sammen! Men det har på sett og vis ikke noe med byggeprosjektet på Talgje å gjøre...



Dessuten vil vi gjerne ha et navn som spiller på det maritime og den fine utsikten, og har vært innom Fjordheimen, Havly og den foreløpige favoritten Villa Fjordgløtt:-) Men for å være sikre på at vi ikke har oversett andre gode alternativer, sender vi ut en oppfordring om å komme med forslag til en slags navnekonkurranse:-) Så sett igang og tenk ut slagkraftige alternativer:-)

Søk gjerne inspirasjon i den snart ferdige båthavna;-)

Her er flere bilder fra helgens utflukt:

Her ser vi et av to kryploft som vi håper skal ta unna for endel lagringsbehov, i og med at vi bygger uten kjeller (som ble litt for dyrt...!).

Og her ser vi hemsen, eller sovealkoven på Tuva sitt rom:-) Her ser vi for oss en stedbygd seng, slik at selve rommet kan innredes mer som en "stue":-)

Her skal vi ikke fryse! (Og det er bra, for det liker vi jo ikke...) 

Den første døren i huset:-) Riktig nok bare en arbeidsdør som skal skiftes ut etterhvert, men likevel... Det er utrolig at de har kommet så langt:-)))))





5 kommentarer:

  1. oppfordringen fikk litt fart på makelige hjerneceller,som nå er aktivisert,men det kan ta litt tid ---.huset blir vakrere for hver uke og snart er det vår - tenk så flott det blir da. vi i moelv gleder oss til fortsettelsen.

    SvarSlett
    Svar
    1. Så bra at dere er på saken da:-) Navnediskusjonen ble vekket fra dvalen da jeg fikk den fine gjesteboka av dere til bursdagen:-) Den må jo få en fin forside med "Velkommen til......." (navnet på huset). Gleder oss VELDIG til den kan tas i bruk, og er veldig spente på hvem som blir den første til å skrive i den:-)))))

      Slett
  2. Er dere fornøyd med jobben Miljøbygg Fogn har utført? Vurderer å bruke dem selv til et prosjekt.

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei,

      og vi er veldig fornøyd med Miljøbygg:-) De tegnet huset vårt akkurat slik vi ville ha det, og var veldig lydhøre for våre spesifikke ønsker både utvendig og innvendig:-) Vi var veldig opptatt av å få velge de detaljene, spesielt på innsiden, som vi hadde sett oss ut, og var glad for å få det uten de begrensninger som det er hos ferdighusprodusentene.

      Lykke til med husbygging:-)

      Mvh Brenda og Tor Einar

      Slett
    2. Må jo selvfølgelig også nevne at de utførte jobben med faglig dyktighet, og ble ferdig til første avtalte overleveringsdato:-)

      Slett