søndag 19. februar 2012

Sukk...


...denne helgen fikk vi ikke tid til å dra til Talgje! Det ble så travelt med å rydde ut av stua her vi bor nå (mandag morgen kommer arbeidsfolk og skal legge nytt tak i stua; alt må være i tipp topp stand til forestående salg;-)), pakke til ferien, bake boller og kake for å feire fastelavn og bursdagen til Tuva (siden selve dagen feires på Sørlandsbadet:-)).

 Dessuten var vi hos Proff Flis og maste litt på tegninger av badene, og de skulle starte på mandag:-) Det er her vi kjøper alle flisene vi skal ha, med unntak av hallen der vi skal Liten Blå Rose fra Historiske fliser.

 Vi var også hos Gulvspesialisten for å høre om tilbudet var sendt til Miljøbygg. Det var det visst ikke og det var igrunnen bra, for vi ombestemte oss med hensyn til kjøkkengulvet;-) Da ordnet han nytt tilbud og sendte det avgårde mens vi var der (betryggende!).

Så Talgje er i tankene våre hele tiden, selv om det dessverre ikke ble tid til å dra ut dit denne helgen;-) Så da får vi bare smøre oss med tålmodighet (noe alle unntatt mannen i familien er særdeles dårlig utstyrt med;-)), og håpe at det er skjedd masse når vi drar ut neste helg:-)



2 kommentarer:

  1. Me så hadde rydda så fint....:)

    SvarSlett
    Svar
    1. Åh, nå fikk jeg lysst å avlyse hele ferien, og dra til Talgje på minuttet...!

      LOVER å komme neste helg, og gleder oss VELDIG:-)

      Slett