torsdag 2. februar 2012

Kjøkkenet - husets hjerte!


"Veien til mannens hjerte går gjennom magen" er det et ordtak som heter. Hos oss er det nok helst omvendt; her er det mannen som kokkelerer frem de deiligste retter som stadig gjør kvinnen varm om hjertet;-) Skjønt, kvinnen er god til å lage kaker og annet bakverk, så en viss balanse er det jo, hehe!

Begge har derfor klare meninger om hvordan kjøkkenet må bli for å være både fint og praktisk. Og såpass samkjørte er vi blitt, at det tok ikke veldig lang tid å bli enige:-) Kjøkkeninnredningen vi har valgt er Ädel fra IKEA. Den valgte vi, selvsagt fordi vi liker den, og fordi den passer godt til vår landlige stil, uten at den er for profilert slik at den kan tilpasses andre stiler også om vi på sikt skulle ønske det.

På lørdag var vi på IKEA og fikk tegnet opp kjøkkenet slik vi vil ha det, og det ser veldig bra ut:-) Legger ut noen av tegningene her så dere kan se, og eventuelt komme med tilbakemeldinger.

Hylla ved siden av vinduet er kun for illustrasjon; her skal vi ha åpne hylleplater, slik at de tilstedeværende til enhver tid kan nyte synet av det fargerike Green Gate stentøyet;-)

Kjøleskap/frys er i de to skapene ved siden av stekovnen, man må jo handle stort når man bor på landet, særlig når man bor på en øy uten butikk;-)

Vi vurderte å ha grue ved komfyren og la skapene gå helt ned til benken, men etter nærmere vurdering prioriterte vi mest mulig benk- og arbeidsflate, og mer "alburom" ved stekeplatene.


Benken i hjørnet ved bordet skal være stedbygd og hvit, med lagring under setene, et prosjekt Tor Einar mener ikke skal være noe problem for en "nevenyttig" sivilingeniør som han selv! (Stein, håper du mener alvor med å komme å hjelpe litt til?!;-))


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar