fredag 4. mai 2012

Hus til salgs!



Ikke dette huset selvsagt;-) Men for å kunne flytte inn i dette huset, må vi selge det vi bor i nå... (Det gjør vi ikke uten et visst vemod - det er jo veldig fint og kjekt her vi bor nå også - men den som "intet våger, intet vinner"!)


Nå har vi jobbet på spreng de siste dagene (les: ukene!) for å få alt i tipp topp stand før fotografen kom hit i går. Er det ikke typisk at man utsetter alle sånne småting som å male et gelender, gi veggene et oppfriskningsstrøk med maling, male en vinduspost etc, helt til man skal selge??? I stedet for å bare gjøre alt dette med en gang, og så nyte det mens man bor der! På Talgje skal hvertfall alt gjøres ferdig med en gang (hehe...!).

For de som er interessert i å se hvordan det ser ut her vi bor nå, legger jeg ved linken til Finn-annonsen:

Utrolig hvor flott det blir på disse prospektene! Ikke at bildene lyver altså..;-)

I helgen blir det nok ikke Talgje-tur....

....men bare fordi vi skal dit mandag morgen på byggemøte.
JIPPI:-)


3 kommentarer:

  1. Location,location,location.Bedre enn "minister`n"blir det vel ikke-om du da ikke flytter til ei øy uti havgapet!Skogen bak og byen foran,romslig-trivelig og skikkelig,selskapsplass til mange og en rolig krok for enhver.Kommer til å savne pallen og utsikten ved stuevinduet,men kjenner gleden over å få oppleve det samme på Talgje.Dere har vært råflinke til å rydde og ordne,nr 12 er lekker og innbydende,men desverre sviktet norsk tipping nok en gang.Misunner nye eiere,så lykke til!

    SvarSlett
  2. Jeg misunner de nye eierne selv jeg! Det med Norsk Tipping var en god idé; kanskje vi skal prøve oss med en kupong vi også, og håpe på stor nok gevinst til at vi kan beholde huset i byen som "ferie-og gjestehus", hehe!

    Akkurat nå står jeg her og baker kake til byggemøte i morgen, samtidig som jeg prøver å overbevise Tor Einar om at det kunne vært greit å ta en tur innover i dag også, sånn for Einar sin skyld;-)

    Veldig kjekt at dere er så flinke å kommentere:-)

    SvarSlett
  3. Byggemøtekake er vel oså snart historie.......
    om 2 mnd ca i dag har dere tatt slottet i bruk, og må reise andre veien for å se på "gammelhuset".. Vi gleder oss veldig til neste Stavanger/Talgjetur for å se på herligheta..

    SvarSlett