mandag 9. april 2012

Påske på Talgje, del 2


På Talgje er det så vakkert at selv sjødyr blir landkrabber:
Hehe:-)))))

Siden det ikke har skjedd så mye nytt med selve huset i disse påskedagene, setter vi fokuset på den flotte naturen på Talgje. Som alltid i påsken finner vi et sted i naturen der vi leter etter godteri som påskeharen har mistet ut av kurven sin på sin årlige utdelingsrunde, og dette året la vi turen til... nettopp TALGJE;-)
Og jammen hadde ikke påskeharen vært uoppmerksom i år også, og vi fant masse godteri på vår vei:-) Etterpå må det sammenlignes;-) Ingenting må være urettferdig....!

Mens barna leter etter "nomma", gjør faren andre interessante funn:
DRIVVED!
 Farge og struktur studeres nøye;-)

Ut på tur, aldri sur;-)

Så er det grilling, og mens Tor Einar fyrer opp grillen, nyter vi andre den flotte naturen:

Været var ikke av det varmeste slaget i dag heller, så da maten var spist måtte vi til huset for å varme oss litt.
Og `noen` er blitt husvarme i mer enn èn forstand;-)

Humor er noe vi verdsetter høyt i vår familie, og vi gliste derfor fra øre til øre da vi så at det også er et prinsipp det jobbes etter her i huset:-) Denne "kommentaren" byggmennene seg i mellom er bare helt herlig:
"Den ska ...PIP...vær beine" :-)
Morsomt at humoren står skrevet på veggen, bokstavlig talt;-)

Da er påsken snart over for i år, og vi gleder oss til hverdagen begynner i morgen;-)








2 kommentarer:

  1. vi fra det innerste Østlandet er nesten litt misunnelige på kystlivet og opplevelsene dere har på denne vakre øya,men unner dere alt og mere til!Tenk så fint det blir når dere ikke trenger å reise til og fra ----.Her bygger vi oss opp mentalt til å møte utfordringene ved å besøke "drømmen",de står jo i kø,og løsningen er kanskje helikopter? Huset er "bærre lækkert" og vi gleder oss til å dele det med dere.

    SvarSlett
  2. Lover deg at "utfordringene" etter noen gangers gjennomkjøring blir ren rutine;-) Ellers er det jo litt morsomt at du synes det er skummelt med båt og tunneler, men helikopter er helt greit?! ;-) Men det går fint; det er mange store åpne naturområder å lande et helikopter på, og etterpå kan vi gjøre det kjekkeste du vet: gå rundt på øya og hilse på mange herlige dyr:-)

    SvarSlett