mandag 16. april 2012

De første veggene...., og hyggelig besøk:-)

Nå har arbeidet med å gjøre huset der vi bor nå presentabelt for salg startet for fullt, og lørdag malte vi gulvene på soverommene. Følgelig måtte vi rømme huset for natta, og mitt snille søskenbarn lot oss låne hytta deres på Rennesøy, som ligger rett over fjorden for det nye huset vårt (vi kan faktisk se det fra hytta!). Søndag morgen var det derfor en enkel sak å komme seg til huset (det er det jo uansett altså, men denne turen var hakket mindre tidkrevende;-)) Og i huset møtte vi veggen, hehe, i positiv forstand:-) Badet i 2. etg var nemlig ferdig "panelt" (vet ikke hva det heter på fagspråk!).
 Sjå kor vakkert:
Her er dusjnisjen, med dobbel dusjløsning:-)

Og her ser dere resten av badet, med ferdige vegger, det blir så bra! Gleder meg til å se det med fliser og møbler (og med hensyn til det siste, er vi ikke nærmere en avgjørelse enn vi var i siste baderomsinnlegg!!!)

Einar kvalitetssjekker jobben som er gjort, og konkluderer med at det er av topp standard:-)

Vi fikk til og med veldig hyggelig besøk på søndag:-) 
Ine er Tuvas tremenning (og datteren til mitt snille søskenbarn) og hun var med oss på overnatting i hytta og til huset på søndag. Hun får selvsagt omvisning på hemsen til Tuva, et sted de ser ut til å trives:-) Her gleder vi oss til det blir overnatting på ordentlig:-)

Vel fremme på tomta kom et vennepar av Tor Einar på besøk, og kikket på huset og serverte de deiligste nystekte vafler:-) Håper de ofte tar turen til Talgje, enten det nå er for å besøke oss eller å studere nabotomtene... Aller helst en kombinasjon av disse;-) 
En sag kan brukes til så mangt...;-)





2 kommentarer:

  1. Heisann.

    Spennende å følge med på hus prosjektet deres. Må jo si at både hus og lokasjon virker innbydende og unikt.

    Hadde vært koselig å tatt turen innom tomta ila våren. Dere er jo også hjertelig velkommen til å ta en tur til Lunden for å hente inspirasjon:)

    Ellers er vi i uke 31 med lillebror og alt er vel så langt.

    Hilsen Symre, Camilla og Trond

    SvarSlett
  2. Hei, og så hyggelig med hilsen:-)

    Vi vil gjerne komme til Lunden for inspirasjon:-) Husker det var råflott på salgsprospektet, og helt sikkert enda finere nå som dere har satt deres preg på det:-)

    Og vi blir veldig glad om dere vil komme på besøk til tomta:-) Vi drar inn hver helg, enten lørdag eller søndag, så vi må bare finne en dag som passer for dere.

    Spennende med lillebror, blir et skjønt sommerbarn det da:-)

    Hilsen alle fem;-)

    SvarSlett