mandag 3. september 2012

Vi maler...
...altså er vi;-)
Hehe, det går lenge mellom innleggene for tiden, men her er et livstegn:-) Her males det for tiden, både ute og inne.
Ute har vi engasjert et malerfirma, etter at vi innså at tiden ikke strekker til, og at vinteren er like om hjørnet!!! Derfor tok vi pengene til høstferien (sorry barn, vi tar syden-turen til neste år;-)), og huset er i ferd med å bli skinnende hvitt:-) Apropos ferie; er det noen svigerforeldre på østlandet som har lyst på besøk av en familie på fem i høstferien?!!
Se så fint det ble når alle detaljene også ble hvite:-) Fargen heter 1624 Letthet, og den er kjempefin:-)

Nå ble døren den eneste fargeklatten, og fungerer som et skikkelig blikkfang;-)

Inne er det matmor selv som maler;-) Her en fin gammel kommode som fant veien over fjellet fra svigermor på østlandet... TUSEN TAKK, den er kjempefin:-)

Og med en omgang med malerpenselen, blir den som ny igjen;-)

Selv håndtakene får en omgang med zink-sprayen. Nå gleder jeg meg til å sette den sammen senere i dag:-)

Når jeg først er i gang med penselen, er det flere møbler som får en oppshining;-)

En liten titt inn på teknisk rom kan jeg også tillate nå som det er nesten ferdig:-) Den tar ikke fullt så mye som planlagt... Så det er bra vi er i gang med verdens største garasje (mer bilder av denne kommer;-))

Men den (garasjen altså...) fungerer allerede som oppbevaring for en million ting.... Og se hva som også befinner seg der: 
3 gamle flotte peisovner, som vi har fått av svigermor:-) Eget innlegg om disse kommer, omtrent samtidig som mureren kommer og innstallerer dem senere i uken:-)

Ha det bra så lenge:-)



4 kommentarer:

  1. Her på den nordligste delen av sviger-beste-foreldre-østlandet er favnen åpen,gjesterommene nymalte (nesten),eplemosen på glass (fjorårets )og sola skinner(i dag).Ellers er det gamle "mausoleum" like lite skinnende og blankt som vanlig!Godt å vite at de 100 år gamle ovnene skal få gi kosevarme til støperimester Jørgens tippoldebarn,akkurat som de varmet hans 8 håpefulle her i Frydheim og oss etter dem!Stas! Gleder oss til å se dem på plass,men mest av al gleder vi oss til å se dere.Vår treghet skyldes i liten grad travle dager,bare tunge sesser----.

    SvarSlett
  2. Hei,

    og så kjekt at dere har både husrom og hjerterom for en fattig familie, som faktisk til og med er fattigere enn da innlegget ble skrevet, for det viser seg at garasjen av "brannforskrifterske" grunner ble MYE dyrere enn først antatt! Vi planlegger en østlandsturnè i høstferien, og det blir kjempekjekt å se dere igjen på den høstvakre Hedmarken:-)

    SvarSlett
  3. Hei, jeg forsøker meg på en liten kommentar for å se om bloggen er i fortsatt drift. Vi skal renovere huset vårt og jeg søkte på "Skarpnes dobbeltkrum ru skifer" og da kom et bilde av huset deres opp. Taket er veldig flott, og det er slik tak vi ønsker oss. Er det denne taksteinen dere har brukt på huset? Er dere fornøyd?
    Ta gjerne kontakt på e-post.

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Camilla, svarer her siden jeg ikke fant e-posten din... Det er den taksteinen vi har brukt ja, og vi er VELDIG fornøyd:-) Nå har den ligget i 1 1/2 år og den er fremdeles like fin. Og den har ligget stødig gjennom de kraftige vinterstormene vi hadde nå før jul.

      Lykke til med renovering:-)

      Slett