onsdag 22. august 2012

Gutterommet...
...er nesten klart:-)
Fikk ryddet der på søndag, og både jeg og guttene ble fornøyde med resultatet:-) Det mangler enda lampe i taket og rullegardiner, men det ser vi bort fra akkurat nå;-)
En gammel tallerkenhylle er blitt en fin bokhylle:-) 
Einar fikk velge hvilken side av rommet han ville ha senga på, og det ble ikke overraskende nær sjørøvertapetet:-) 

En liten kjøkkenkrok for ivrige kokker:-) PS! De små stolene står kun fremme for anledningen; de må for tiden plasseres utenfor rekkevidde siden rommets yngste eier er en lidenskapelig klatrer;-)

Skapene er fra IKEA og rommer både klær, bøker og leker.

Krokodillen fra farmor holder vakt...

...mens min gamle Mikkemus-bamse slapper av i den like gamle gyngestolen:-) Gyngestolen skal få seg ett par strøk med ny maling ved anledning!

Guttene har forøvrig begynt i barnehagen og der trives de veldig godt:-) Og du verden hva jeg får gjort på de timene de er der:-) Haugen av esker er nesten helt borte, og rommene begynner å ta form:-)

Det gjør forresten garasjen også:
Skal bli utrolig godt å få unna alt "skrotet" som står på utsiden av huset, så det blir ryddig og fint der også:-) Og for ordens skyld: det skal plasseres i boden på garasjen, og skal ikke fylle opp selve garasjen! Lett å si nå hvertfall..;-)

Så over til noe litt kjedeligere; ved overtakelse av huset ble det klart at det var hele 3 sløyfer med varmekabler som ikke virket: i spisestuen, på badet i 1. etg og på tekninsk rom!!! Det var selvsagt ganske kjedelig, og vi så for oss masse styr med å få fikset det; opp med både parkett og fliser i store kvanta! Og den eneste mannen i landets rike (nesten hvertfall) som kunne måle hvor feilene lå og hva som var skjedd var selvsagt på ferie! Men på tirsdag kom han hit med alle instrumentene sine, og det var veldig stilig å se ham i aksjon:-) Han fant feilen i alle rommene, og til alt hell lå alle bruddene på steder det var enkelt å komme til (og ikke midt under varmtvannstanken for eksempel!), slik at alle kan fikses uten at hele gulv må rives opp:-) Veldig glad for det:-) Han brukte tirsdag og onsdag på å åpne stedene og fikse kablene, og fylle på ny betong. Byggmennene fikset parketten som var skåret ut i spisestua (kun en liten planke:-)), og nå venter vi på fliselegger til å ordne hullet på badet og teknisk rom.
Her ser dere hvor bruddet var på badet... 
...og hvordan det ble fikset. Nå er det fyllt på betong, og gjort klart for fliselegging. Alt fiks ferdig til neste helg:-)


















3 kommentarer:

  1. Nå begynner det virkelig å ligne den "Fjordståvå"vi besøkte i sommer,selv om det var noen pappelementer rundt omkring,da og.Et mellomstadium av uante dimensjoner i form av total kaos er velkjent,men (nesten) glemt den dagen dere bare har 10-15 esker igjen ,som egentlig ikke behøver å åpnes!Ungenes rom er kjempelekre,og snart har nok fruen fått orden på resten og,hun er over gjennomsnittet effektiv,og har en nærmest magisk evne til å skape vakker trivsel,har vi erfart!Litt motbør gir ny giv, så lykke til videre ,vi gleder oss til gjensyn.

    SvarSlett
  2. Ja, nå begynner Fjordstovå å bli fin etterhvert, og de arbeidsoppgavene som gjenstår virker ikke lenger uoverkommelig store:-) Det er lys i enden av tunnelen..;-)Så nå håper vi på besøk til "piratguttens" bursdag;-)

    SvarSlett
  3. Så stilige skap, hva heter de?

    SvarSlett